С паста можеш да го уплътниш,но конуса как го докарваш?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разпръзквачи тд100
Collapse
X
-
кроко61 написа:Щом стигна до класа на точност и си наясно с класовете му значи ме разбра Поздрави и да не се заяждаме
Коментар
-
Никой във нищо не съм убеждавал и не убеждавам Винаги давам насоки към готови решения Щом съм го направил аз значи е възможно И е крайно време да идваме на срещите и да си говорим и обменяме опит а не да си пожелаваме успех през нета Това е форум и не си правя пазар на умениятаУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:Никой във нищо не съм убеждавал и не убеждавам Винаги давам насоки към готови решения Щом съм го направил аз значи е възможно И е крайно време да идваме на срещите и да си говорим и обменяме опит а не да си пожелаваме успех през нета Това е форум и не си правя пазар на уменията
Коментар
-
кроко61 написа:А бе приятел нали се убеди че не убеждавам и не обвинявам Това е форум и надвил на масрафа и желание за присъствие са различни неща Желание е думата Успехи и занапред ти желая
Коментар
-
kris_dif95 написа:така е колега обаче на приятелчето голфа кара така от 4. години И няма проблемиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
ivel написа:хайде не се изказвай неподготвен за тези боклуци наречени vw.това са едни от малкото несполучливи мотори-износване на цилиндри,бутала,сегменти,другото не ми се коментира-спукани глави и какво ли още не.ако имаш нещо да спориш ,насреща съм за тези боклуци.поздрави.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар