искам да попитам понеже см много доволен от колата И варви доста прилично но един разпръзквач направо си тече та въпроса ми е колко са големи моите И мога ли да сложа по големи И от какво ако може без да ми казвате че няма смисал благoдаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разпръзквачи тд100
Collapse
X
-
Първо, няма как да ти тече разпръсквач и колата да работи нормално!!!Второ, вече веднъж ти зададох тоя въпрос и не се притеснявам да го направя пак: Правиш ли разлика между предкамерен мотор и мотор със директно впръскване?Когато отговориш на тоя въпрос може би ще ти стане ясно дали има смисъл да говорим повече на тая тема.Между другуто разпръсквачите ти са скъпи и трудно ще намериш заместител на оригиналния който е на Делфи.Успех!
Коментар
-
Първо ми кажи как разбра че ти пикае разпръсквач.Защо след като е била свалена дюзата си е върнал отнова на колата пикаеща?Наясно ли си че може да повредиш мотора заради една дюза?В една морга да беше отишъл и щеше да вземеш за 5 лв друга която може и да е наред(условно)Ако пък това е разпръсквача на умната дюза проблемите стават големи защото чрез нея си прави корекция на центровката.На предкамерния мотор се прави по-трудно тунинг.Възможностите са ограничени.Трябва време да се случат нещата а това е основния недостатък на дизеловия мотор.Няма да изпадам в подробности ,просто ако искаш да правиш "чудеса" с нафтата не е това правилния мотор!Поздрави!
Коментар
-
kris_dif95 написа:ами значи какво бихте ме посъветвали за тунинг по мотора тди или жтд? иммам приятел с тди 90 смени турбото И разпръзквачите И си направи чип сам И колата неможе да се кара на 4та боксужа само с гас :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар