Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на маркуча от колектора до гнп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на маркуча от колектора до гнп

Моля за помощ.как се сменя маркуча от колектора до гнп на фиат тд100 защото ми се вижда в много лошо състояние.Благодаря предварително.

съмнявам се в него защото без значение на коя предавка си на моменти за около няколко секунди колата тръгва да ускорява хубаво и после се враща в старото положение все едно е чист дизел.

Коментар

забравих да кажа че колата е фият брава ТД100.и това с моментното ускорение го прави като тръгна да ускорявам по рязко

Коментар

anton_geroia написа:
        забравих да кажа че колата е фият брава ТД100.и това с моментното ускорение го прави като тръгна да ускорявам по рязко
        Има две възможни причини: така настроен турбокоректор или пропуск на нафта във смукателния колектор.Второто е изключително опасно и може да счупи мотора!Поздрави!

Коментар

мерси за отговора.А възможно ли е от запушена цедка в резервоара?

Коментар

По принцип да ,но тогава забива и не се оправя да тръгне.

Коментар

ми тя напоследък се върви като спъната.за няколко секунди се засилва и пак се спъва

Коментар

anton_geroia написа:
                ми тя напоследък се върви като спъната.за няколко секунди се засилва и пак се спъва
                Ако не си правил тази профилактика направия сега.Става за 20 минути всичко.

Коментар

това ми е първата задача за утре.само да се справя с ваденето на цедката.а щипките долу при цедката ли са? или в горната част?

Коментар

Извади сондата и ще ти стане ясно.

Коментар

цедката беше....... сещате се каква.операцията успешна.следобет ще я монтирам,че сега съм детегледач.

Коментар

Working...
                      X