Здравейте, жена ми има въпросното Стило от 4 години. До скоро беше супер, но преди месец, малко преди големите студове, започна да не държи ниски оборори и да гасне. След гаснене много трудо палеше и понякога трябваше да изчака поне 30 минути, преди да успее. След диагностика в Ауто италия, смених датчик на коляновия вал. Подобрение имаше, пак не държеше ниските, но спря да гасне. При подаване на газ, обаче има замисляне между 2000 - 3000 оборота. Отскоро пак започна да гасне...след гаснене, обаче пали без проблем и така до следващия път. Да уточня, че колата не пуши. Понякога гасне през 500 метра,и само при изключване от скорост- на ниски обороти, понякога не гасне цял ден. На втора диагностика, не отчита грешки, а няма и натрупани такива, но показва, че на ниските обороти налягането на горивото е между 180 - 400 бара(при искано около 300) и като падне под 150 бара - гасне, не държи налягане и то преди дюзите, а на високите обороти не може да достигне желатото налягане. Четох в този форум за чести проблеми с регулатора на помпата, свалих, чистих цедката, после ЕГР- клапана, смених горивния филтър, промяна никаква....моля за някакви идеи. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo JTD 115 - Мени ниски обороти и инцидентно гасне
Collapse
X
-
Re: Stilo JTD 115 - Мени ниски обороти и инцидентно гасне
keeran73 написа:Здравейте, жена ми има въпросното Стило от 4 години. До скоро беше супер, но преди месец, малко преди големите студове, започна да не държи ниски оборори и да гасне. След гаснене много трудо палеше и понякога трябваше да изчака поне 30 минути, преди да успее. След диагностика в Ауто италия, смених датчик на коляновия вал. Подобрение имаше, пак не държеше ниските, но спря да гасне. При подаване на газ, обаче има замисляне между 2000 - 3000 оборота. Отскоро пак започна да гасне...след гаснене, обаче пали без проблем и така до следващия път. Да уточня, че колата не пуши. Понякога гасне през 500 метра,и само при изключване от скорост- на ниски обороти, понякога не гасне цял ден. На втора диагностика, не отчита грешки, а няма и натрупани такива, но показва, че на ниските обороти налягането на горивото е между 180 - 400 бара(при искано около 300) и като падне под 150 бара - гасне, не държи налягане и то преди дюзите, а на високите обороти не може да достигне желатото налягане. Четох в този форум за чести проблеми с регулатора на помпата, свалих, чистих цедката, после ЕГР- клапана, смених горивния филтър, промяна никаква....моля за някакви идеи. Благодаря предварително
-
Re: Фиат стило проблем с ниско налягане на маслото
vladi9507 написа:Здравейте, имам проблем когато колата е студена пали но губи обороти и гасне изписва ми че налягането на масалото е ниско. След като колата загрее проблема изчезва и оборотите не мърдат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар