Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за едномасов маховик за 1.9 JTD105

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за едномасов маховик за 1.9 JTD105

Здравейте, колеги изчетох почти всички теми свързани с маховиците. Моля някой колега който е превил конверсията да сподели опит, тъй като двама монтьори които не са пишман майстори ми казаха че има вероятност да ми тресе или да имам други проблеми след като сложа едномасов маховик. Затова искам съвет от хора които са навъртяли поне 10 000 км. с такъв маховик и съединител. Вече имам маховик от 2.0 20v 147к.с. и мога да купя на добра цена Luc съединител.Алтернативата е 650лв. за маховик Valeo...
    FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.

слагай едномасов от бензиново браво 147кс и си свиркай.слагал съм поне на 10 коли и нямат грижи,има си и минуси,но нека сега не ги обсъждаме

Коментар

а задължително ли е маховика да е от браво? ако е от мареа 2.0 20V предполагам няма да е проблем, като ги гледам май са едни и същи?
      Nuova Croma - so far...so good
      Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
      Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Монтиране на едномасов маховик и усилен съединител на JTD
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

В крайна сметка цял комплект за HGT ли да взема или притискател и лагер от HGT + феродо от алфа 156 2.0. Втория вариант ми се струва не осъществим, защото нещо не го намирам този феродов диск по магазините.
          FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
            X