Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

от тд100 към жтд размяна на мотори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от тд100 към жтд размяна на мотори

здравеите колеги извинявам се ако темата се повтаря но искам да попитам може ли да сложа жтд в моя тд 100 и какво трябва да сменя освен инсталацията на мотора и таблото дали са еднакви скоростите благодаря

по-добре продай тъвойта и си купи jtd

Коментар

ами бих но вече на моята фиатка и смених почти всичко само окачването от ззад нее пипано а искам жтд мотор обаче две коли не ми трябват

Коментар

филма е голямм,защото струва много.значи относно мотора имаш два вариянта-да си купиш нов или да преправиш твоя.в първия вариант даваш много пари,във втория пак,но сменяш бутала със сегменти от jtd и глава от jtd,за пари все още не говорим.относно скоростната кутия -повечето не са като на jtd-to и са със жило,ако твоята е с помпа ок.струва ми се ,че ще се спреш на около 1000лв и това без труда.ти си помисли заслужава ли си като за 1500 лв вече има горе-долу кадърни jtd-та

Коментар

ами ако имам цяла кола за донор ?

Коментар

тогава да

Коментар

Ако има цяла кола за донор, защо не ползваш твоята за донор. Взимаш някаква JTD и ползваш окачване, интериор, ламарини ако щеш, от твоята. Защо да сваляш двигател от кола, на която вече сложен, със скоростна кутия и окабеляване.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

решението е взето тд го оставям на баща ми и аз си копувам жтд пък ше си го стягам после и него

Коментар

Умно решение
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

kris_dif95 написа:
                    решението е взето тд го оставям на баща ми и аз си копувам жтд пък ше си го стягам после и него
                    Правилно... Пък пак си имай онова "донорче". Винаги ще потрябва.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                    X