Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въздух в тръбичките за излишна нафта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въздух в тръбичките за излишна нафта

Колеги имам следния проблем при типо 1,9 ТДС. Смених тръбичките за излишна нафта с прозрачни и забелязах че има огромно количество въздух, нормално ли е това? На входа на помпата въздух не влиза, ГНП е сменена. При студен старт -4 градуса пали от първото завъртане обаче работи на 2 - 3 цилиндъра след 20 сек, заработва нормално.

ако не са хубави маркучетата за излишното може и от тях да е проблема а има и вероятност да имаш заминала подгряваща свещ.аз с моя тд 100 докато си намеря хубави маркучета за излишното много ядове имах с този въздух особено когато не паля колата от няколко дена и въздуха влиза в помпата.

Коментар

Маркучите са силиконови чисто нови, свещите са здрави. Вчера на -9 запали от раз обаче пак работи на 2-3 цилиндъра за 20-30 секунди.

Коментар

ами от кога го имаш този проблем колата какъв цвят пуши като работи така на два цилиндара аз имах такъв проблем оказа се че помпата е на закъснение настроих я и нямах проблеми кажи какъв е пушека ?

Коментар

Пушека не знам какъв цвят е, понеже паля по тъмно, а този номер го прави само при първото палене. Но пуши доста докато заработи нормално. Центровката на помпата е правена на око понеже нямам индикатор. Проблема се появи когато температурите паднаха под нулата.

Коментар

Коментар

направи си белег както е сега бутни я 5/10 градуса напред само за проба и виж как ще е и при мен като стана студено ми правеше такъв проблем и се оказа че см на закъснение и аз си я въртех на слух помпата успех

Коментар

Working...
              X