Здравейте колеги,колицата ми много бавно загрява,термостата си е на ред но и парното е доста слабо дори и когато стрелката на температурата е на средата.Някакво мнение относно въпроса ми.Разбирам че в момента е -10 градуса но мисля че не е нормално знам че комънрейл двигателите по бавно загряват но нямам представа какво да направя,колкото до уредите и показателите на автомобила всичко е на ред и не знам какво става моля за съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 2008 1.9JTD Multijet бавно загрява и слабо парно
Collapse
X
-
Re: Fiat Bravo 2008 1.9JTD Multijet бавно загрява и слабо п
choparman написа:Здравейте колеги,колицата ми много бавно загрява,термостата си е на ред но и парното е доста слабо дори и когато стрелката на температурата е на средата.Някакво мнение относно въпроса ми.Разбирам че в момента е -10 градуса но мисля че не е нормално знам че комънрейл двигателите по бавно загряват но нямам представа какво да направя,колкото до уредите и показателите на автомобила всичко е на ред и не знам какво става моля за съвет>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ако термостата е в ред ,картон няма да му свърши никаква работа тъй като в тоя студ почти не успява да завърти и през големия радиатор. Ако наистина стрелката ти достига до средата на скалата за температурата на водата ,а самия въздух излизащ през дюзите в купето е хладен е възможно жилата/моторчетата които управляват клапата за топло/студено да не достигат крайно положение. Ако имаш възможност виж в краката някъде дали можеш да достигнеш тръбите за радиатора на парното- ако са горещи провери клапите.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар