Здравейте колеги вълнува ме колко може да е разхода на автомобила от подписа на място около 900 об/мин без никакво натоварване за един час.Имам някакви предположения ,но искам някой ако е правил този експеримент да сподели.Ако няма точни отговори аз ще го направя в скоро време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на гориво на час 1,9 ТД
Collapse
X
-
Ми мога да ти кажа няколко коли , но точно за Фиатката незнам.1. Хюндаи лантра 1.6 GLS 1ч/ 0.9 л2. Лада 2105 (1300см3) 1ч/1.3 л 3.Опел Кадет 1.6 моноинжекция 1ч/1л (газ)4.Рено Трафик 2.2 Diesel 1ч/~1л(излях 50-100 мл. като допълвах резервоара.Тези замервания са правен миналата зима.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
-
Vladim написа:doofiat написа:При мен като загрее дори падат на 600 оборота.
Коментар
-
Е щом никой не може да ми точен отговор аз стартирах експеримента с разхода на място.Започнах в 18.20 тази вечер засичането ще продължи до 19.20.Първите ми впечатления са,че много трудно може да се напълни резервоара до гърловината,а защо ще ви пиша след като завърша със засичането.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Резултата е явен от 4 часа просто и аз имах нужда от малко гориво и сега си влизам в къщи.За всички които се интересуват колко изразходва двигател 1,9 ТД 100 при работа на място без никакви ел. консуматори отговарям 0.700 литра на час най много до 0.800 .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Резултата е явен от 4 часа просто и аз имах нужда от малко гориво и сега си влизам в къщи.За всички които се интересуват колко изразходва двигател 1,9 ТД 100 при работа на място без никакви ел. консуматори отговарям 0.700 литра на час най много до 0.800 .Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И аз направих сполучлив опит на нафтовото Типо.Напълних резервоара догоре.Разклатих здраво колата,излезна малко въздух и пое още гориво-до ръба.Запалих и оставих да работи само радиото-един час не е малко време.След определения за експеримента час долях 850 грама.Използвах мярката за ракия от 50 грама. P.S. С какво да измия мярката,за да я ползвам по предназначение?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:И аз направих сполучлив опит на нафтовото Типо.Напълних резервоара догоре.Разклатих здраво колата,излезна малко въздух и пое още гориво-до ръба.Запалих и оставих да работи само радиото-един час не е малко време.След определения за експеримента час долях 850 грама.Използвах мярката за ракия от 50 грама. P.S. С какво да измия мярката,за да я ползвам по предназначение?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар