Колеги, днес при - 3 градуса колата запали с въртене на стартера около 5-6 сек. Кажете ще пали ли изобщо при по-ниски темперетури, свещите са здрави?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко трудно палене при - 3 градуса
Collapse
X
-
Тея коли не им трябват свещи за да палят на -3 градуса...Преди години Пасат-а(В4) 1.9 ТДИ(90) на -10 градуса го палех с 4 изгорели свещи...При предкамерния дизел подгрева е задължителен... Стило-то трябва да пали от раз...Изчакай да се включат хора които имат такива коли и са се сблъсквали с подобен проблемТеоритиците си лаят, голфа си върви!
-
nsn написа:Ibiza написа:със мареата 1.9 jtd само първото ми палене за деня е от 2,3 секунда иначе после от раз не знам какъв е проблема .STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
Днес при -4 градуса сутринта и моето волво го усетих, че се затрудни. Принципно пали почти от раз, по-леко от всички бензинови коли, които съм имал, но днес въртя 4-5 секунди, запали, веднага изгасна. След второто палене вече нямаше проблеми. Акумулаторът е още в гаранция, а и преди 10-ина дни го зареждах. Добавки в нафтата (зареждам само от Лукойл) не слагам. И аз почвам да се чудя дали при по-голям студ ще има проблеми .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар