iwoto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят? част 2
Collapse
X
-
Red Storm написа:iwoto написа:Така , да налеем малко масло в огъня. Стара Загора - Раднево , по селския път (минава през 5,6 села, равен) занулен преди тръгване от края на Стара Загора, без климатик. 3ма човека по 90 кила. Поддържана скорост между селата 80-85 км/ч , в селата 60. Тир ,да му се лепна ,не успях да срещна.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:Red Storm написа:iwoto написа:Така , да налеем малко масло в огъня. Стара Загора - Раднево , по селския път (минава през 5,6 села, равен) занулен преди тръгване от края на Стара Загора, без климатик. 3ма човека по 90 кила. Поддържана скорост между селата 80-85 км/ч , в селата 60. Тир ,да му се лепна ,не успях да срещна.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
dabadaba написа:Що не си карате колите както ви е кеф, ами сте тръгнали да спорите, коя по-малко гори?С градско и извънградско не ми е показвала повече от 6.2 на сто. На дълъг път съм виждал и 5.0 при 84 км средна скорост
Коментар
-
Red Storm написа:Още един Заралия се включи в битката.Както и да е,ще се опитам да отговоря. Колега,шофиране със скорост 80-85 км(по километраж) по този път си е направо опасно.95-100км е реална скорост.Колкото и малка да е разликата.Спрете с това цитиране на разхода по борд.Не е верен.Реалният среден разход на колонката ти е с литър отгоре.За това водим този спор няколко дни. Имах Стило и за две години и половина му навъртях около 65000км.Реален разход под 5-5,2/100 не съм докарвал.Чипосано,нечипосано,много чипосано.За пореден път ви го пожелавам-карайте си ги със здраве икономичните Стилота. Ей го моето,готово за продажба.Красавец,нали?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Само на мен ли по борд ми показва повече отколкото на колонка... Обикновено е около 0.3-0.4/100 км по-малко по колонка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Само на мен ли по борд ми показва повече отколкото на колонка... Обикновено е около 0.3-0.4/100 км по-малко по колонка.
Коментар
-
Онзи ден пълних до горе и минах 100к км с Либрата. ( имам едно липсващо зареждане и за това по статистика см на 99к)5,61 l/100km е за момента.Почти всички зареждания са правени на една и съща колонка и винаги до преливане ( което няма значение за общаа статистика де)Скоро ще имам и данни за Алфата ама нея я ръчкам доста повече по светофарите
Коментар
-
Ами гледам да избягвам градското до колкото може и карам повече по околвръстното... не че и там няма задръствания де.Има си трикове за икономично каране и се възползвам от тях.Иначе не карам бързо като цяло и не обичам високите скорости та рядко си ползволявам да съм с повече от 5 км над ограниченията, а на магистрала по равното 100-110 , а като катеря 120-130.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар