Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят? част 2
Collapse
X
-
Сигурно е свръх икономично.Особенно ако е и с извънземна технология и аеродинамика.Колегата правилно ти е писал при какви условия може да ти гори 4 по комп. и то двуврато,защото е по-леко и с по добра аеродинамика от комбито.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Гледам тук епични доводи се вадят.Аз да питам...За 1.9 JTD 80 кобили Стило комби сутрин да го чакам ли да позагрее 5-6 минути с работа на място или да си тръгвам направо. За 5-6 минути на място, колко ще изхарчи и като е загряло, няма ли да е една идея по-икономично?Карам го 7-8 километра градско до работа и вечер същото, в обратна посока.Става дума сега, за температурите пролетта, сутрин е около 10 градуса.
Коментар
-
Айде и аз да споделя разхода си от днес след лато аложих новия дебитомер. Понеже сън сиромах и не мога да напълня догоре се задоволих само с 30 литра. Преди да заредя стрелката беше на първата червена точка от скалата преди дъното. Тръгнах днес сутринта в 4 за Варна...на отиване минах по стария път: Сливен-карнобат-магистрала-бургас-обзор и така нагоре до варна. На връщане до бургас същия път само, че от там по магистралата до сливен..на отиване карах с различни скорости ползвах принудителния празен ход при навлизане в селата при спускане също. От скорост не изключих и в двете посоки освен по светофарите. На селския път 80-90 на магистталата пид 120 не падах на моменти 140 и един път насръпах до 170 но кривите джанти ме укротиха. Равносметката 529 километра и лампата още не е светнала. Разход за сега 5.67 с тенденция за 5.5 докато светне лампата. Поради нелинейното отчитане на уреда да се смята че разхода е около 6/100 но не повече от това.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
sevisevi16 написа:Палим сутрин 2 мин държа педала на газта малко на обороти да позагрее и излизам. Става дума за 1.7тд пунто 96-та, която харчи 5/100. Всеки ден по 4 км изминавам.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
naskobg написа:mitkosoft написа:Поради нелинейното отчитане на уреда да се смята че разхода е около 6/100 но не повече от това.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Всяка марка кола си има вродени болести , но единствено само на немските не се споменават. Ами как да се споменава болест на кола която 2003 година сърува от 7 до 10000 лева, а да не говорим че има още голф тройки за по 5000 лева. Как да говорят за проблеми като знаят колко са наляли в стара кошница. Всички плюят алфите, но никой не се заглежда в голф 5 било той и гти, но в 159 всеки се заглежда. Лично аз мноо мразя изказвания от типа на алфа ли е не го хвали или Fix It Again Tomorrow(FIAT)Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
sevisevi16 написа:Палим сутрин 2 мин държа педала на газта малко на обороти да позагрее и излизам. Става дума за 1.7тд пунто 96-та, която харчи 5/100. Всеки ден по 4 км изминавам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар