Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

engine fault - светна лампата и предърпва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

engine fault - светна лампата и предърпва

Здравейте колеги, светна ми жълтата лампа и изписа "engine fault". Четох по темата във форума и разбрах че проблема идва от erg клапан, соленоид, или маф(мап), които се мокрят в дъжда. Днес ходих на диагностик - непозната грешка която изтриха в сервиза, но се появи отново при по сериозно натоварване на мотора на един баир, само на 10 км от сервиза. Моля за съвети, мнения и колегите от Варна да препоръчат сервиз - читав. Колата е стило 1.9 jtdP.S. Ако някой колега във Варна има софтуер и периферия за диагностика и иска да помогне няма да откажа. почерпката се подразбира.
    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Какъв беше номера на непознатата грешка.Вероятно имаш проблем с управлението на турбината ама това си е гадаене.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
      Какъв беше номера на непознатата грешка.Вероятно имаш проблем с управлението на турбината ама това си е гадаене.
      Не знам за номер. Не ми казаха от сервиза.

Коментар

е,такива сервизи ги отбягвай, всеки може да чете, но кой тълкува правилно е друг въпрос. в кой сервиз ходи ако не е тайна

Коментар

ivel написа:
          е,такива сервизи ги отбягвай, всеки може да чете, но кой тълкува правилно е друг въпрос. в кой сервиз ходи ако не е тайна
          Не е тайно - при Мимо. Не знам дали проблема е в сервиза или просто софруера за диагностика е такъв, но няма значение. Имам проблем и търся решение. Трябва ми читава диагностика - затова търся читав сервиз. Иначе с калпазани е пълно. Имам богат и много неприятен опит със старата мареа.

Коментар

Проблема е решен. Буксата на дюзата беше счупена. След посещение на моргата и малко работа с поялника вече всичко е наред.

Коментар

Working...
            X