Ееееееее каква разлика.Кога и у нас ще стане така?
Като запалиме няколко бензиностанции заради некачествени горива А аз се чудя защо ми харчи толкова колата градско Повече няма да гледам разхода, че ще трябва да обеся някой бензинджия
И моя е висок. 10л/100км градско и не знам вече какво да мисля. Миналата зима съм правил извън градско 5/100км.
Почти всеки знае че горивата ни не са качествени, но аз дълбоко се надявам като влезем в ЕС да има контрол на горивата . П.П: Чух днес по радиото че щели да вдигат акциза на горивата което е много лошо , очакваните цени за А95 били от 2лв нагоре. Което е много лошо.
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Никой не спомена за Акумулатора.Хубав, силен и мощен акумулатор ( 75Аh), с какъвто е Бравото и работещи всички свещи и няма проблем.Разбира се от значение е и хубавата нафта.
ex Fiat Bravo TD 100 SX
ex Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
Lancia Zeta 2.0 JTD
Никой не спомена за Акумулатора.Хубав, силен и мощен акумулатор ( 75Аh), с какъвто е Бравото и работещи всички свещи и няма проблем.Разбира се от значение е и хубавата нафта.
По книжка за нашите мотори дават 60 амперов акумулатор с 380А стартов ток! На моят пише Фиат/Ланча и е 65Аh. Зимата палех кат дзвер!
Почти всеки знае че горивата ни не са качествени, но аз дълбоко се надявам като влезем в ЕС да има контрол на горивата . П.П: Чух днес по радиото че щели да вдигат акциза на горивата което е много лошо , очакваните цени за А95 били от 2лв нагоре. Което е много лошо.
Колега не се надявай на чудеса Бензина ще мине 2лв./л. и ще си остане същата пикня За всичко сме си виновни НИЕ Ако всички, ама всички шофьори, спрем да зареждаме за 7 дни в знак на протест срещу немърливата към НАС така наречена държава, ще се подобрят нещата Промишлеността ще понесе не голяма загуба, но ще им дадеме знак, че вече сме единни и ако решиме ще спрем да зареждаме месец и тогава Лук-Ойл и всичките вносители ще почнат да внасят банани и портокали
Коментар