Колеги днес ми смениха ГНП-то на ТД100 и след запалване на колата е светела дюзата на таблото. После изгаснала и пак присветвала. Има един клапан, който е до тръбичките за дюзите, бил някакъв различен от моя. За какво е тоя клапан и каква е причината за присветването на дюзата? Да поясня, колата пали нормално, върви нормално без никакви забележки, като светва дюзата няма никаква разлика, просто си присветва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети дюза след смяна ГНП лукас
Collapse
X
-
Смених я защото колата е 3-та и се кара изключително рядко, Знам, че не се заяждаш и очаквах точно твоето мнение. Моята текнала точно от тоя клапан, затова питам какъв е. А и тук в Долно езерово 2 пъти я прави тоя майстор и пак теква, а уж сменял всички гумички, даже и останалите от комплекта ми даваше. И мембрана на турбото сменя. И взе теква като е в движение, а на място няма никой. "Новата" помпа била с някакъв клапан, който бил различен от моя. Тоя ТПС кое е точно? Трябва ли пак са я свалям или на място може да се позицонира? Ако може на място с кеф ще скокна до Ямбол да те видя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар