Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак замина дебитомера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И понеже темата ме хвърли на върбата конкретен въпрос.След модификацията колата си върви както си е излязла от завода, всичко си е в норма, динамика има и разхода е колкото трябва?
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
      И понеже темата ме хвърли на върбата конкретен въпрос.След модификацията колата си върви както си е излязла от завода, всичко си е в норма, динамика има и разхода е колкото трябва?
      Колега с цялото ми уважение, но в поста написах, че за сега имам наблюдения само за динамиката, за разхода съм писал, че ще засичам тея дни и ще ви уведомя, а пък и незнам как върви заводска кола, нямал съм удоволствието да карам такава. По принцип дали ще ми гори 7 или 7.5 не ме жегва....важното е динамика да има...а при разкачена букса няма динамика...дори турото не надува колкото трябва...след като сложих модификацията разликата си пролича веднага...понеже карам от 2-3 дена с разкачена букса. Нищо не ти коства да пробваш ако ръцете ти не са наврени в...... . А и дори да е така прати ми един неработещ дебитомер аз ще ти го направя а ти ще върнеш 2 литра вино хаха.
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Не е лошо този диод да го залепиш за да не излезе през ауспуха. Или по добре това с диода го прави на проводнците отвън, няма смисъл да режеш каквото и да било.П.С нещо подобно си бях направил на либрата, искаш ниски/високи нива и само превключваш.

Коментар

chaveto написа:
          Не е лошо този диод да го залепиш за да не излезе през ауспуха. Или по добре това с диода го прави на проводнците отвън, няма смисъл да режеш каквото и да било.П.С нещо подобно си бях направил на либрата, искаш ниски/високи нива и само превключваш.
          А да бе то и това остава да излезе през ауспуха...а пък и нали тялото на дебитомера има мрежички...
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
          X