Колеги, лятото премахнаха софтерно ЕГР-а, след това го затапиха с ламаринка. Не знам къде точно е поставена тази ламаринка. Забелязах скоро (след обиколката из Родопите и Пирин-а (много газ по баирите)), че от фланеца на присъединяване на трбата на ЕГР-а към входния въздшен колектор има теч на нещо черно като масло. Дали ламаринката, ако е била тънка, е изгоряла?Или просто не е притегнато хбаво и с времето се е разхалбил фланеца?Дали ЕГР-а, въпреки че е премахнат, все още работи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕГР теч от тръбата
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Колега, най-вероятно е от ламаринката. Когато аз запушвах моя, сложих една тънка като от бирена кутийка и един ден както си карам забелязах, че започна да пуши и много мудно вдигаше оборотите. Стана ми ясно, че пак нещо с ЕГР-а е станало и когато проверих ламаринката се беше пробила. Сложих малко по-дебела и да чукам на дърво вече 6 месеца нямам проблем, а старата (тънката) изкара близо 2 месеца.Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
Humppa
Хъмм, ламаринката значи. Но нали ЕГР-а е премахнат?! В какво положение ли е? Възможно ли е да е в отворено положение, въпреки че е изтъркан софтуерно?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар