Здравейте колеги не съм писал до сега във форума и се извинявам за нахалството ми още в първия ми пост да задавам въпроси.Та по същество, карам фиат дукато 2.3 JTD 2006 г. по време на движение загасна и не може да запали правихме му диагностика и показа само една грешка " не подгрява " и нищо друго. проблема е там че няма налягане в рейла ,а нафтата заминава директно като обратна . Според един "майстор" проблема бил в регулатора в ГНП-то сменихме го и пак не пали моля ако някой мойе да помогне с предложение или съвет ще сме му благодарни.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Мод.екип
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Дукато 2.3 JTD не пали
Collapse
X
-
Помпата комплект със регулатора ли сменихте или само помпа със стария регулатор?Аз поне имам примитивно устройста за тест на регулатора и бих разбрал веднага дали работи или не.Налягането може да спада през него или през дюзите или на помпата да и е станало нещо но при положение че е сменена...
Коментар
-
Сега като ми обърна внимание и аз прочетох по-внимателно и да,не видях някъде да се казва че е сменяна помпата.На колегата с проблема: трябва ти диагностика на горивната апаратура!Тя започва със компютърна диагностика от човек който знае какво да прави със този компютър,и след това се заменя компонент.Другия вариант е да се свали всичко ГНП с регулатор и дюзи и да се занесат за тест пак при някой който може да ги провери.Проблема ще лъсне.Успех!
Коментар
-
Колеги сменен е само регулатора но интересното е че когато му се даде ток от акомулатора затваря напълно но когато е закачен на буксата си изпуска. Вчера смених 3 различни регулатора и все същото, в рейла не качва гориво изобщо. Утре сутринта ще дойде човек който разбира уж какво прави с диагностиката надявам се всичко да си дойде на мястото. Благодаря за помоща ви утре ще пиша какво е станало.
Коментар
-
ivel написа:по така описаните проблеми прилича на отвворена дюза,обаче интересно защо не набива грешкаФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
ivel написа:по така описаните проблеми прилича на отвворена дюза,обаче интересно защо не набива грешкаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар