Колеги помогнете имам фиат мареа 1.9 100 конq И ми дава разход 12 на 100 зака4ихме q показа 4е дебитомера е с 0 % работа махнах му буксата същата работа не варви ако нqкои знае нещо да пише благодарq предварително 1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени (виж политиката по-долу).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с разхода
Collapse
X
-
Ами смени дебитомера и си свиркай. Сега ще те посъветват да затапиш ЕГР и да не даваш пари за дебитомер, щото бил само за ЕГР, ама не се връзвай ! Смени си дебитомера и ще си доволен. Препоръчително е да вземеш БОШ, ама са много скъпи, за това може да потърсиш и по-евтин заместител, въпреки че там нещата са на късмет. Аз карам с аналог и вече 40 000 км нямам проблеми с него.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
ivo iliev 8713 написа:Колеги пак 6те ви досаждам питах за нов бош 280 лв другиа е 130лв а маистора ми вика даи да го почистим И е готов защото не бил ел а механичен кажете според вас какво да правяkris_dif95 написа:много се съмнявам разхода да е от дебитомера колега...аз см откачил и дебитомера и егра и тпс-а колата си ми харчи 5/6 същият мотор е ти сам прецениОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kris_dif95 написа:неискам да спамиме на човека по темата но 5 на 100 немисля че е висок за предкамерен дизел то тди харчи толкоA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kris_dif95 написа:хаха колата си ми варви перфектно вqрвате или не,неискам да се доказвам пред никого просто изказвам мнение по тема за това е този форум а кои каквото ще да мисли,но от прослувутия дебитомер надали ще стане двоен разходаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kris_dif95 написа:от прослувутия дебитомер надали ще стане двоен разходаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар