Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с разхода

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с разхода

Колеги помогнете имам фиат мареа 1.9 100 конq И ми дава разход 12 на 100 зака4ихме q показа 4е дебитомера е с 0 % работа махнах му буксата същата работа не варви ако нqкои знае нещо да пише благодарq предварително 1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени (виж политиката по-долу).

Ами смени дебитомера и си свиркай. Сега ще те посъветват да затапиш ЕГР и да не даваш пари за дебитомер, щото бил само за ЕГР, ама не се връзвай ! Смени си дебитомера и ще си доволен. Препоръчително е да вземеш БОШ, ама са много скъпи, за това може да потърсиш и по-евтин заместител, въпреки че там нещата са на късмет. Аз карам с аналог и вече 40 000 км нямам проблеми с него.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Точно така, сложи си тапа на ЕГР-а и не се заимавай с дебитомера.В тази кола той служи само , за да управлява ЕГР-а.Високия разход търси в помпата или в метода на отчитането му.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Разбрах колеги а дебитомер от жтд 105 конq дали 6те стане

Коментар

ivo iliev 8713 написа:
          Разбрах колеги а дебитомер от жтд 105 конq дали 6те стане
          Мисля че не. има си номер, търси по него.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Няма да стане, друг е.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Много ви благодарq

Коментар

Колеги пак 6те ви досаждам питах за нов бош 280 лв другиа е 130лв а маистора ми вика даи да го почистим И е готов защото не бил ел а механичен кажете според вас какво да правя

Коментар

много се съмнявам разхода да е от дебитомера колега...аз см откачил и дебитомера и егра и тпс-а колата си ми харчи 5/6 същият мотор е ти сам прецени

Коментар

ivo iliev 8713 написа:
                    Колеги пак 6те ви досаждам питах за нов бош 280 лв другиа е 130лв а маистора ми вика даи да го почистим И е готов защото не бил ел а механичен кажете според вас какво да правя
                    Изобщо не е механичен, смени майстора !
                    kris_dif95 написа:
                    много се съмнявам разхода да е от дебитомера колега...аз см откачил и дебитомера и егра и тпс-а колата си ми харчи 5/6 същият мотор е ти сам прецени
                    Какво да преценява - висок ти е разхода, ако не е за смесено каране - градско/извънградско. И така като гледам, ако откачиш и гумите, ще смъкнеш разхода направо за Гинес Не мога да разбера, защо така се еб@вате с машините, после - калпави били !? Ти направо си го оставил като с двигтел на трактор от 1954 -то лето.

Коментар

неискам да спамиме на човека по темата но 5 на 100 немисля че е висок за предкамерен дизел то тди харчи толко

Коментар

kris_dif95 написа:
                        неискам да спамиме на човека по темата но 5 на 100 немисля че е висок за предкамерен дизел то тди харчи толко
                        Нисък ти е разхода, но колегата Любенов казва, че така, както си скопил колата би трябвало да върви толкова, колкото и гори...
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хаха колата си ми варви перфектно вqрвате или не,неискам да се доказвам пред никого просто изказвам мнение по тема за това е този форум а кои каквото ще да мисли,но от прослувутия дебитомер надали ще стане двоен разхода

Коментар

kris_dif95 написа:
                            хаха колата си ми варви перфектно вqрвате или не,неискам да се доказвам пред никого просто изказвам мнение по тема за това е този форум а кои каквото ще да мисли,но от прослувутия дебитомер надали ще стане двоен разхода
                            Разхода няма да стане двоен от "прословутия дебитомер" , а ми от това, че колата се мъчи, а шофьора натиска газта и естествено, разхода ще се качи. А този разход 12/100 може да е само в градски условия, иначе тая кола ако ще гори толкова на смесен разход или извънградско, колегата щеше да пита за ред други проблеми, преди да стигне до разхода, ако изобщо може да докара такъв разход в посочените условия

Коментар

kris_dif95 написа:
                              от прослувутия дебитомер надали ще стане двоен разхода
                              Тoчно така ! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=0Чети внимателно !
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X