Здравейте колеги доста ми е интересно защо браво 1.9 jtd 105 кс има 200НМ въртящ момент а алфа 156 jtd 105 кс има 255НМ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво jtd и алфа 156 jtd
Collapse
X
-
и аз бях пускал абсолютно същата тема преди няма и 2-3 месеца. Отговорите бяга различни но и аз залагам на софтуерни разлики най-вече заради разликата в теглото на двете коли. Мисля си така щото трактора на село е 68 коня ама има въртящ момент да вади дървета с корените и сме го правили.....така, че...лично мое мнение...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
kris_dif95 написа:Различни предавки от тук ли да идва цqлата работаFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:kris_dif95 написа:Различни предавки от тук ли да идва цqлата работа
Коментар
-
ogi28b написа:Обратното е. Не е постигнат по-висок момент в Алфата, а в Браво умишлено е ограничено до 200, иначе е същия двигател, който си достига 255.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitkosoft написа:Гаранция, че за 2 месеца след ремапа ще свикнеш с новия въртящ момент и няма да ти прави впечатление. И ще искаш да скачаш още нагоре.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
mitaka_neikov написа:ogi28b написа:Обратното е. Не е постигнат по-висок момент в Алфата, а в Браво умишлено е ограничено до 200, иначе е същия двигател, който си достига 255.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар