Снощи докато се пребирах към вкъщи има една дълга права отсечка, бях на втора предавка и понастъпах доста сериозно до към 4000 оборота минавам на трета и колата се спъна. Едвам едвам вдигам 30 км. Чудих се кво да правя понеже ме домързя да взема лаптопа да я закача и първото което ми дойде на ум беше да откача буксата на дебитомера. Откачих я и колата тръгна. Извод заминал дебитомер. Днес взех лаптопа и я свързвам с еку скан и пускам параметрите един по един и ми прави впечатление, че в графата налягане на гориво при припомпване на газта стойностите скачат до 900 бара. Преди като съм я закачал повече от 550 не ми е показвало. Това нормално ли е. Има ли връзка с откачената букса на дебитомера или регулатора на горивото и той е заминал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за налягането в рейла
Collapse
X
-
mitkosoft написа:Нов ли да вземам или втора употребаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Гледам че всички казвате само Бош, само Бош. Тъй като и моя е за смяна пък не ми се дават 200 лв за Бош, искам да попитам с какво този на Хофер е по-лош. Нали е правен за същата кола и трябва да е със същите параметри като на Бош-а. Китайските ги изключваме като вариант разбира се.Та някой купувал ли си е на Хофер да даде мнение или говорим само за догадки?Fiat Bravo JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар