Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за налягането в рейла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за налягането в рейла

Снощи докато се пребирах към вкъщи има една дълга права отсечка, бях на втора предавка и понастъпах доста сериозно до към 4000 оборота минавам на трета и колата се спъна. Едвам едвам вдигам 30 км. Чудих се кво да правя понеже ме домързя да взема лаптопа да я закача и първото което ми дойде на ум беше да откача буксата на дебитомера. Откачих я и колата тръгна. Извод заминал дебитомер. Днес взех лаптопа и я свързвам с еку скан и пускам параметрите един по един и ми прави впечатление, че в графата налягане на гориво при припомпване на газта стойностите скачат до 900 бара. Преди като съм я закачал повече от 550 не ми е показвало. Това нормално ли е. Има ли връзка с откачената букса на дебитомера или регулатора на горивото и той е заминал.
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Всичко има значение!

Коментар

Тези стойности на празен ход ли са или на ускорение?
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
        Тези стойности на празен ход ли са или на ускорение?
        На празен ход като си припомпвам газта
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Налягането може да стигне 1350 бара.Налягането в рейла зависи от оборотите и още един параметър, но дали е педала на газта или натоварването на мотора не съм сигурен.По-скоро колата е отказала, заради регулатора на налягане.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Нищо и няма на колата,слагай един читав дебитомер и и вземай живота от каране :D .Успех!

Коментар

Нов ли да вземам или втора употреба
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Най-добре нов, и само на Бош.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

mitkosoft написа:
                  Нов ли да вземам или втора употреба
                  Силно ти препоръчвам НОВ. Ако искаш втора употреба можем да си ги менкаме двамата с теб, защото и моя си е за смяна ( не толкова изразена, като при теб де), а като гледам сме и с еднаквo ДВГ . :P
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Гледам в сайта на Христо от Ямбол има на Хофер за 115 лева. На бош отива към 200
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Има и китайчета по 70-80лв.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нов ! Китайчетата са на късмет, и като смениш 3 китайчета пак ще вземеш БОШ, ама ще си с още един БОШ назад
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Откачай буксата на дебитомера и си карай така.200лв от нафта ще ги избиваш 20000км(да не кажа и повече)
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                            Откачай буксата на дебитомера и си карай така.200лв от нафта ще ги избиваш 20000км(да не кажа и повече)
                            В случая съм съгласен на 200% ама ако съм аз ще си купя Бош. Или по-скоро ще намеря начин да го изтрия софтуерно
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Гледам че всички казвате само Бош, само Бош. Тъй като и моя е за смяна пък не ми се дават 200 лв за Бош, искам да попитам с какво този на Хофер е по-лош. Нали е правен за същата кола и трябва да е със същите параметри като на Бош-а. Китайските ги изключваме като вариант разбира се.Та някой купувал ли си е на Хофер да даде мнение или говорим само за догадки?
                              Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Working...
                              X