Омръзна ми да споря ! Говоря за индикациите за проблеми и други от този тип, не за управлението на горивната система, ГНП и подобни. Ама не четете какво пиша, бързате да сте по-умни ! Е, млъквам и спирам да си гуня времето да наливам в каца без дъно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва лампата за подгряване JTD 105
Collapse
X
-
До преди месец имах същия проблем. Карах така малко повече от половин година преди да ги сменя всичките. Само за информация, няколко пъти през този период, в който не бях сменил свещите ми се случваше да паля и да не мига - около 5-6 пъти се е случвало, в останалото време винаги си мигаше по 30 секунди или както обичах да броя премигванията 26-27 :DFiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
ogi28b написа:Абе я не сменяй нищо, да видиш как вече трета година карам с мигаща лампа и колата пали още като ме види да излизам от нас Лампата мига 30 секунди.
Коментар
-
kristiyan.dimitrov написа:ogi28b написа:Абе я не сменяй нищо, да видиш как вече трета година карам с мигаща лампа и колата пали още като ме види да излизам от нас Лампата мига 30 секунди.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:kristiyan.dimitrov написа:ogi28b написа:Абе я не сменяй нищо, да видиш как вече трета година карам с мигаща лампа и колата пали още като ме види да излизам от нас Лампата мига 30 секунди.
Коментар
-
Не знам, дали и клапа се води още не съм го взел от сервиза, регулатор на горивото ли какво е... едно малко пластмасово, впръскващо нафтата, струващо толкова тлъсто Very Happy Ама и други проблеми дава колата, след 100хил.км е време да я разкарам, беше ми първа кола и ми беше гадно да я пусна за продан, като знаех колко много съм я правил и лъскал тази кола,въпреки че вече имам 2-ра по висок клас... Утре още взимам я, мия и пускам в мобилетоA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ivel написа:щом бравото ви озорва в подръжката какво да кажем за следващите комън-рейли.че ако караш помпа-дюза на ваг трябва досега да си гъбардяасалA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
aandro написа:Решение на проблема: Смених и 4-те свещи и вече лампата не свети. Бяха изгоряли само двете, но напрово всички в комплект ги смених.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар