Здравейте от няколко дни след, като запаля ми светва лампата за подгряване- жълтата, като реотан, която е , в смисъл подавам на контакт светва и изгасва - това си е нормалното състояние, но от скоро след, като запали и започва да премигва за около минута, две и после си изгасва. А по рано само, докато подам контакт си светваше за малко и изгасваше и повече не светваше.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва лампата за подгряване JTD 105
Collapse
X
-
Re: Светва лампата за подгряване JTD 105
aandro написа:Здравейте от няколко дни след, като запаля ми светва лампата за подгряване- жълтата, като реотан, която е , в смисъл подавам на контакт светва и изгасва - това си е нормалното състояние, но от скоро след, като запали и започва да премигва за около минута, две и после си изгасва. А по рано само, докато подам контакт си светваше за малко и изгасваше и повече не светваше.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
aandro написа:Днес спря да мига, ще изчакам да видя, как ще се държи, иначе пали от раз, ще пиша за развитие по тематаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
И това са ала бала приказки.От само себе си няма да се оправят.Или имаш лоша връзка някъде или "релето" ти е за ремонт.Дали да го правиш твое решение - ако имаш "зъл" акумулатор и добра комресия, то може да пропуснеш този ремонт. Ако ли не - действай, докато не е станало студено, но иди в сервиз, за да си "вържеш" гащите.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:И това са ала бала приказки.От само себе си няма да се оправят.Или имаш лоша връзка някъде или "релето" ти е за ремонт.Дали да го правиш твое решение - ако имаш "зъл" акумулатор и добра комресия, то може да пропуснеш този ремонт. Ако ли не - действай, докато не е станало студено, но иди в сервиз, за да си "вържеш" гащите.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ivel написа:Любенов,ти не се слагай в отбора на комън-рейлите,при теб подгрева е задължително да работи,че на студа ще бъдеш гола водаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз имам изгоряла свещ и лампата мига на всяко палене - 30 секунди, всеки божи ден, от почти 3 години насам. Няма да спре да мига от самосебе си. Не мига единствено ако всичко е наред.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Любенов,просто ти казвам,че това поколение мотори като тд100 са с предкамерно впръскване и имаш ли изгоряла свещ е затруднено паленето,а моторите с директно впръскване и то под високо налягане като комън-рейл им е много по-лесно да си палят без свещи и то до минус 10,а ти с тд100 няма дори да ти се обади мотора при минус 10 без свещи.що се отнася до сходствата между двата мотора-да имат-кубатурата,блоковете,картерите почти,турбините и до там са сходствата или поне аз не се сещам в момента
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар