Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

картер на фиат браво 1.9 ТД 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

картер на фиат браво 1.9 ТД 100

Може ли някой да обясни как точно се сваля картера?

Колега има тема точно за това. Потърси я!А иначе аз по спомен (свалях на Мареата) откача се генерсцията , няколко планки се сваляха , и след като отвиеш всички болтове на картера , се сваля леко отстраната на дясната гума , и бъркаш вътре за да свалиш двете болтчета на смукателя на маслото. След това с леко изчекване наляво надясно , се изважда. Имай предвид че е доста гадна операция , и задължително си направи нова гарнитура за смукателя , защото аз заради нея го свалях втори път.Н опоне при Мареата се наслушах на глупости , какви ли не неща ми казаха че се свалят , но всъщност не е толкова сложно.
    Fiat Marea Weekend
    HLX 1,9 TD 100
    1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Има два скрити болта от към маховика.Картера е лепен и не очаквай да ти падне във ръцете!

Коментар

Много е прав колегата , че картера е лепен , съветвам те и ти да направиш същото при събирането , защото иначе ще тече вовеки веков , като при мен. След като се наканих все пак да се изгърбя за трети път и да го уплътня нещата си дойдоха на мястото.
        Fiat Marea Weekend
        HLX 1,9 TD 100
        1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Аре, аре с леко отлепяне с отверката и стават нещата, по скоро внимавай със смукателя да не го изкривиш или удариш. Обратно при монтажа се ползва течна гарнитура черна, аз съм доволен от Виктор ренц.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
          X