Може ли някой да обясни как точно се сваля картера?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
картер на фиат браво 1.9 ТД 100
Collapse
X
-
Колега има тема точно за това. Потърси я!А иначе аз по спомен (свалях на Мареата) откача се генерсцията , няколко планки се сваляха , и след като отвиеш всички болтове на картера , се сваля леко отстраната на дясната гума , и бъркаш вътре за да свалиш двете болтчета на смукателя на маслото. След това с леко изчекване наляво надясно , се изважда. Имай предвид че е доста гадна операция , и задължително си направи нова гарнитура за смукателя , защото аз заради нея го свалях втори път.Н опоне при Мареата се наслушах на глупости , какви ли не неща ми казаха че се свалят , но всъщност не е толкова сложно.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
-
Много е прав колегата , че картера е лепен , съветвам те и ти да направиш същото при събирането , защото иначе ще тече вовеки веков , като при мен. След като се наканих все пак да се изгърбя за трети път и да го уплътня нещата си дойдоха на мястото.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Аре, аре с леко отлепяне с отверката и стават нещата, по скоро внимавай със смукателя да не го изкривиш или удариш. Обратно при монтажа се ползва течна гарнитура черна, аз съм доволен от Виктор ренц.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар