Схемата е супер, но само да не изпаднат колегите в заблуждение,че компютърът управлява нещо друго в нафтовата помпа освен клапана за гориво на помпата....имобилайзерът /FIAT CODE/. "ON-OFF".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo td 100 sx: може ли да се тунингова двигателя?
Collapse
X
-
то много оффтопик стана ама виждам, че сте се цаговорили за това да та ви попитам. на мен пък ми казаха, че катто паля със СЕРВИЗНИЯ КЛЮЧ и по този начин си ресетираш компа. има ли нещо вярно, ако няма, с какво е по-различен сервизния ключA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Nino написа:Схемата е супер, но само да не изпаднат колегите в заблуждение,че компютърът управлява нещо друго в нафтовата помпа освен клапана за гориво на помпата....имобилайзерът /FIAT CODE/. "ON-OFF".Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:то много оффтопик стана ама виждам, че сте се цаговорили за това да та ви попитам. на мен пък ми казаха, че катто паля със СЕРВИЗНИЯ КЛЮЧ и по този начин си ресетираш компа. има ли нещо вярно, ако няма, с какво е по-различен сервизния ключex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Процедурата за добавяне на нов ключ се стартира с една определна последователност от действия която едва ли случайно може да бъде налучкана при ползването на червения ключ за палене на колата. Предполагам че това предупреждение е свързано чисто с механичното износване на ключовете. Аз имам един син и един червен ключ.Синия с който карам е толкова износен че от него едва ли ще може да се направи читаво копие докато червеният ми е като нов ...
Коментар
-
колеги, благодаря за инфото!значи за моята по-проста фиатка този компютър е само проблем, даващ възможност за разваляне на имобилайзера или смущения в контрола на подгряващите свещи, щото всичко останало ми е механично. Жалко, че не може да се махне междо другото, след като си смених онази, гадната трета свещ, колата все едно се отпуши! само не ми е ясно как това може да и влияе на вървежаBravo SX TD100, 1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар