Mury написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак за DPF и активната принудителна регенерация
Collapse
X
-
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Stefanaki написа:Но аз подозирам, че ти искаш да караш МПС до 10г с над 150к.с. да му "изкормиш" всички ЕКО-детайли, да му смениш софтуера (за да повишиш конските сили) без да си смениш талона и да ти намалят данъка с някаква ЕКО-отстъпка. С други думи искам кола със законно обявени 150к.с., но напомпана до 180к.с. с премахнат ДПФ филтър и запушен ЕГР (по възможност и без катализатор), но да плащам данък като за ВАЗ-2102 с 62к.с. от 1894 (на бай Иван от Тутракан).
Коментар
-
chaveto написа:Stefanaki написа:Но аз подозирам, че ти искаш да караш МПС до 10г с над 150к.с. да му "изкормиш" всички ЕКО-детайли, да му смениш софтуера (за да повишиш конските сили) без да си смениш талона и да ти намалят данъка с някаква ЕКО-отстъпка. С други думи искам кола със законно обявени 150к.с., но напомпана до 180к.с. с премахнат ДПФ филтър и запушен ЕГР (по възможност и без катализатор), но да плащам данък като за ВАЗ-2102 с 62к.с. от 1894 (на бай Иван от Тутракан).
Коментар
-
Stefanaki написа:Mury написа:Тея Вагини ги карай ти ако искаш,нищо удобно няма в Шкода Октавия,по добре да си седя на кенефа в къщи.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Извинявам се за написаното,не искам да обиждам никой.Мнението си е лично мое,аз казвам за мен кое е по-добре за колата.Всеки сам си решава какво да прави с колата си !!!!!!!!П.С.Имам сериозно питане,оставете ни нас обикновените потребители.Питам според вас,колко са екологични всички състезателни коли за драг,дрифт и т.н. с хиляди модификации и всякакви тънкости,според вас как ще се отрази закачането на една такава кола на газ анализатор например ?????????Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
trota написа:Тези коли се возят нормално на колесари докато стигнат до пистата. А в България е пълно с коли за драг и дрифт с пернишка регистрация и не само, които си чакат реда на светофара и ти пушат в муцуната.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Пичове, аз не искам да споря по тази тема и темата не беше такава в каквато се превърна. За това и не се обаждам много с постовете. Не искам да налагам на никой моите виждания, защото за това нещо човек трябва да си узрее сам и сам да го проумее. Знам че мизерията в България те принуждава да правиш разни неща за да оцелееш това го разбирам абсолютно. Но другото не го подкрепям... зорлем да си счупиш колата за още 10 умрели коня и половин литър нафта и то на каква цена - цена за тебе за децата ти и за всички останали. Към Мури - аз ти говоря за замърсяването в градовете за смока и смрадта в София - специално. До сега не съм видял смок над състезателна писта. Не че тези коли не замърсяват замърсяват, към тях нямам нищо против и мене ме кефят, но колко са те... и колко от тях се движат ежедневно около мястото където живееш и работиш. Харесват ми ретро колите и състезателните също те са символ на историята и прогреса на технологиите. Но не искам да ходя на работа с маска като в Сингапур. Повече няма да се забърквам в тази тема дано ако не на вас то поне на децата ви да им дойде акъла... и да разберат какво им говори радиото.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Mury написа:trota написа:Тези коли се возят нормално на колесари докато стигнат до пистата. А в България е пълно с коли за драг и дрифт с пернишка регистрация и не само, които си чакат реда на светофара и ти пушат в муцуната.emzo написа:Тони, не се хаби, няма смисъл. Има хора и хора. Едните вдяват от раз, а с другите .... все едно спориш с радио.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар