chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак за DPF и активната принудителна регенерация
Collapse
X
-
-
chaveto написа:Mury написа:Ква екология бе хора,всичко е трик за моментно намаление на изгорелите газове,та нали като се задръсти тоя сандък,изхвърля всичко в амосферата,което е в пъти по канцерогеннно.Провайте да застанете зад колата при принудителна регенерация и ще разберете.Аз имам личен опит със и без ДПФ,моето мнение е две ръце за премахването му,никакви ядове с колата,започва да диша в пъти по добреFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
emzo написа:Чаве, спри да ръсиш глупости.Всичко зависи от тоя дето пипа софтуера.Airfan написа:Майна, карам днес зад някаква газифицирана кола. Ми щях да обърна очите от миризмата - явно не и бяха добре смесите. Обаче ауспухът и беше като огледало... Та тей.Mury написа:Брато,докато всички държавни МПС-та,предприятия и т.н.,включително и градския транспорт тровят природата повече от всчики,няма земна сила която да ме накара да карам с ДПФ,още повече че живеем в държава,в която колкото по нова кола с висок евро стандарт караш,толкова ти е по-висок данъка.Обясни ми бай Иван с Жигата на 30+ години с какво замърсява по-малко от мен,та данъка му е 30 лв. а моя е 240 ?????Какво спечелих аз от това,че имам ДПФ и съм евро 4,да не би да ми намалиха данъка ????? С това мисля че приключих.
Коментар
-
chaveto написа:emzo написа:Чаве, спри да ръсиш глупости.Всичко зависи от тоя дето пипа софтуера.Airfan написа:Майна, карам днес зад някаква газифицирана кола. Ми щях да обърна очите от миризмата - явно не и бяха добре смесите. Обаче ауспухът и беше като огледало... Та тей.Mury написа:Брато,докато всички държавни МПС-та,предприятия и т.н.,включително и градския транспорт тровят природата повече от всчики,няма земна сила която да ме накара да карам с ДПФ,още повече че живеем в държава,в която колкото по нова кола с висок евро стандарт караш,толкова ти е по-висок данъка.Обясни ми бай Иван с Жигата на 30+ години с какво замърсява по-малко от мен,та данъка му е 30 лв. а моя е 240 ?????Какво спечелих аз от това,че имам ДПФ и съм евро 4,да не би да ми намалиха данъка ????? С това мисля че приключих.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Либрата ми имаше катализатор до последно, преди да я продам го свалих и то не защото имаше проблем с него ами по други причини. Ремап на либрата съм слагал точно за няколко часа да видя как е и веднага си беше върнат ОРИ софтуера. Всичко по нея си работеше на 100% дори и ЕГР-а. Ремап имам на едно ТДИ но не твърдя, че покрива каквито и да било стандарти, за разлика от други които твърдят, че като се пипне софтуера и може да изхвърлиш всичко и отново всичко да си е на 6. И за разлика отново от другите на това ТДИ всичко е сменено по горивната уредба......А данъците не са причина да не карате нови и изправни автомобили, дори и да ви махнат данъка пак няма да си купите нови и всичко да ви е изрядно на 100%
Коментар
-
chaveto написа:Либрата ми имаше катализатор до последно, преди да я продам го свалих и то не защото имаше проблем с него ами по други причини. Ремап на либрата съм слагал точно за няколко часа да видя как е и веднага си беше върнат ОРИ софтуера. Всичко по нея си работеше на 100% дори и ЕГР-а. Ремап имам на едно ТДИ но не твърдя, че покрива каквито и да било стандарти, за разлика от други които твърдят, че като се пипне софтуера и може да изхвърлиш всичко и отново всичко да си е на 6. И за разлика отново от другите на това ТДИ всичко е сменено по горивната уредба......А данъците не са причина да не карате нови и изправни автомобили, дори и да ви махнат данъка пак няма да си купите нови и всичко да ви е изрядно на 100%
Коментар
-
Mury написа:Не ние,държавата ни кара да сме такива,когато направят данъците нормални,тогава може и аз да стана нормален.Ти щом си решил да те тъпчат докрай,действай...........................Я кажи ся,Либрата ти имаше ли катализатор и действаше ли правилно той ????? Ти също си правеше ремап по колите,което автоматично те прави същия като нас !!!!!Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:Mury написа:Не ние,държавата ни кара да сме такива,когато направят данъците нормални,тогава може и аз да стана нормален.Ти щом си решил да те тъпчат докрай,действай...........................Я кажи ся,Либрата ти имаше ли катализатор и действаше ли правилно той ????? Ти също си правеше ремап по колите,което автоматично те прави същия като нас !!!!!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:още повече че живеем в държава,в която колкото по нова кола с висок евро стандарт караш,толкова ти е по-висок данъка.Обясни ми бай Иван с Жигата на 30+ години с какво замърсява по-малко от мен,та данъка му е 30 лв. а моя е 240 ?????Какво спечелих аз от това,че имам ДПФ и съм евро 4,да не би да ми намалиха данъка ????? С това мисля че приключих.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
emzo написа:Мога да го направя така, че като караш зад мен и намачкам до долу газта, ти няма да видиш пушек.Вече ако имаш газ анализатор в очите - загубена кауза си.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар