Здравейте, колеги. От 2 дни имам следния проблем. Когато запаля колата досега винаги оборотите са си стояли на 850 като залепени, без да помръднат дори милиметърче. Обаче от 2 дни насам като я запаля оборотите играят в интервала 800-900 като това не става постоянно, на няколко секунди и пак се нормализират на 850. Въпросът ми е от какво може да се е получило това, защото искам да го оправя незабавно ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотите играят Брава 1.9 JTD
Collapse
X
-
Добре, видяло се е, че ще се ходи на диагностика. Да попитам сега колегите от Добрич, ако знаят къде могат да ми направят такава, ама хора, които разбират, че 2-3 пъти попаднах на "майстори" и само хвърлях напразно пари за диагностика. В краен случай може и за Варна да ми кажете. Желателно е, човека да е наистина много кадърен.Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
vgeorgiev написа:Преди да се филмираш свали пистовия ремък, запали колата и виж дали ще има промяна.Не ми е ясно какво ще видите на диагностиката: Повреден инжектор, пикаеща дюза или регулатора на налягането.Стойностите на регулатора винаги играят.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
vgeorgiev написа:Преди да се филмираш свали пистовия ремък, запали колата и виж дали ще има промяна.Не ми е ясно какво ще видите на диагностиката: Повреден инжектор, пикаеща дюза или регулатора на налягането.Стойностите на регулатора винаги играят.Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар