Да поясня пак в случай, че съм пропуснал или че някой колега не е разбрал. Оборотите играят между 800-900, когато тя си поиска, т.е. не винаги, но често се случва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотите играят Брава 1.9 JTD
Collapse
X
-
Ibiza написа:Колега имам същия проблем при 1.9 жтд 110 кс играят 800-900 до когато и скимне и спрат да играят адски ме изнервя...... никой до сега не ми е дал конкретен отговор от какво е това .Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Горивния филтър съм го сменил преди по-малко от 6000 км., а гориво никога не зареждам директно от бензиностацията, т.е. зареждам на бензиностанция в туби и после си я прецеждам. Няма да ви казвам какви боклуци плуват...от всяка бензиностанция е така, да не си помисли някой, че има такава, която предлага абсолютно чиста нафта.Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
първо-писано е много по темата.второ-започва се с проверка на наноцедката на регулатора за фини частици,трето-не си мисли ,че като си сменил горивен филтър,то той е качестве(особенно ако е vasko).на четвърто и не на последно място-на колко процента работи регулатора в различните режими на натоварване-не си мисли че е невъзможно и той самия да е дал фира.
Коментар
-
ivel написа:първо-писано е много по темата.второ-започва се с проверка на наноцедката на регулатора за фини частици,трето-не си мисли ,че като си сменил горивен филтър,то той е качестве(особенно ако е vasko).на четвърто и не на последно място-на колко процента работи регулатора в различните режими на натоварване-не си мисли че е невъзможно и той самия да е дал фира.Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар