Настройка на аванса - от това зависи крякането.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Притрисане на празен ход
Collapse
X
-
Aprilov написа:Настройка на аванса - от това зависи крякането.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Утихва, но пали маалко по-трудно - стартера върти 1-2-3 секунди и тогава пали. Преди ремонта палеше от четвърт оборот - просто моментално! Това палене сега ме дразни и ще ходя до майстора да го оправи - той ме предупреди че ще е така и каза да мина да го оправиме след като изпробвам колата. Оказа се че той имал проблеми вкъщи и само е контролирал ремонта - настройките ги правил един от помощниците в сервиза. Благодаря Дидо, за готовността да ме светнеш, но не съм много на ти с тези ремонти и настройки - аз съм в друг бранш (строителство) и там ми е силата - по колата обичам да човъркам безотговорни неща (днес си смених фара, но след като вчера направих тренировка и опит за ремонт на стария, но за всеки случай днес си купих друг и едва тогава смело свалих стария и поставих новия). Липсата на смелост идва и от факта, че колата ми е жизненонеобходима всеки ден! Сега ми предстои ремонт на превключвателя къси-дълги и идея си нямам откъде да започна! Поздрави! П.П.Чест и почитания на теб и Специалиста - съжалявам само, че не сте ми по-близо!Marea Wekeend ELX 1.9 TD 100hp/97
Коментар
-
Центровката на помпата е деликатна работна и трябва да си доста в час с тези техники, за да си позволиш да пипаш там с надеждата, че ще се справиш. И тази история с превключватела също не е елементарна. Като свалиш корите между волана и таблото, ще видиш как се демонтира конзолата с превключвателите - фарове, мигачи, чистачки - всичко е на една конзола, но трябва да си наясно и електиката, за да се оправиш без да дочупиш това което имаш. Ремонтирал съм конзолата на едно Браво, но не винаги става с ремонт. Може да се наложи да я смениш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Aprilov написа:След прочитане на подходящата тема във форума, свалих корите около превключвателите и напръсках с контактен спрей - резултата беше моментален - снощи превключваше перфектно!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Направихме корекция на аванса и сега колата пак е барут - пали от четвърт! Даа, обаче днес се счупи тампона на носача - едвам отидох на работа и се прибрах - майстора го оправи (за мой късмет си намерих читаво майсторче, дето работи и по нощите за такива като мен), но може ли уж читави носачи MOOG, да не може да изкарат 1,5 години!?П.П.Ма може, то по нашите пътища...Marea Wekeend ELX 1.9 TD 100hp/97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар