Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да си сваля катализатора, дали ще се прецака колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля да си сваля катализатора, дали ще се прецака колата?

Привет майстори, Предлагат ми 250 лв за катализатора на моето пунто 1,9jtd от 2002, който е свързан с OBD.седя и си мисля няма ли да си вкарам автогол със тази манипулация, ще светне ли таблото като коледна елха. и или има ли начин да излъжа системата.

Темата е тъпа,вземай му парите и толкова,аз ако можех да взема толкова,веднага в миг го махам!
    Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Сваляй го бе и бързо към тоя будала дето ти дава тия пари.Нищо няма да ти светне.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я му напиши телефона на тоя, че тука искаме да го питаме нещо...

Коментар

Ясно, при евентуална сделка ще докладвам резултата

Коментар

Сигурен ли си ,че няма да свали и други неща :D покрай катализатора .
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Продадох катализатора за 210 лв на един приятен за сделки тип от София. Срещнахме се провери го, плати го. Препоръчвам го.

Коментар

Alabalistic написа:
                Продадох катализатора за 210 лв на един приятен за сделки тип от София. Срещнахме се провери го, плати го. Препоръчвам го.
                И какъв ти се пада този тип? :D Заради него ли си направи регистрацията? :D
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                X