Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване за някой светлини по таблото на Fiat Punto 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запитване за някой светлини по таблото на Fiat Punto 1.9 JTD

Здравейте,Някой може ли да ми каже, ако е запознат дали е нормално, след като включа на контакт и когато изгаснат повечето светлини на таблото да остане да свети светлината за маслото ? П.С.: След като запаля двигателя тази светлина за маслото изгасва.

Остават да светят заедно с тази за акумулатора
    Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now

Коментар

skarabeq написа:
      Здравейте,Някой може ли да ми каже, ако е запознат дали е нормално, след като включа на контакт и когато изгаснат повечето светлини на таблото да остане да свети светлината за маслото ? П.С.: След като запаля двигателя тази светлина за маслото изгасва.
      Да точно така трябвада става, датчика изключва когато мотора качи налягане, той не се проверява по друг начин от ЕКУто
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        skarabeq написа:
        Да точно така трябвада става, датчика изключва когато мотора качи налягане, той не се проверява по друг начин от ЕКУто
        Благодаря за отговора!

Коментар

Радвай се че е такова положението с лампите по таблото.
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Ðàäâàé ñå ÷å å òàêîâà ïîëîæåíèåòî ñ ëàìïèòå ïî òàáëîòî.
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
            X