здравейте колеги. Имам пунто 1.9 jtd 2001г. След като загрее гасне. Закачихме е на лаптопа и показва грешка: несинхронизация между датчик на колянов и датчик на разпределителен вал. След като изгасне не може да запали докато не минат около 2 часа. някой може ли да ме посъветва от какво може да е и как бих могъл да го отстраня? Днес поръчах датчик на разпределителния вал и утре като пристигне ще пробвам да го сменя да видя какво ще стане. От чало гаснеше и светваше компютъра но палих на ново и продължавах да карам. Но вече след като изгасне и светне компютъра не може. Трябва да минат около 2 часа и тогава пали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
след като загрее и гасне 1.9 jtd
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10971199 % Датчик колянов вал.И при мене същата история преди около месец.И същата грешка даваше.Като загрее до средата и угасва.Сменя се за 5 минути както казват колегите.Оргинален на Бош си взех ама не помня някъде около 60 лв беше.Успех
Коментар
-
Ооо, Ключар, кво става? Щом всички пишат за едно и също - викам и аз в кюпа, сеш ли се? pakumba, нещо се бъркаш, няма как да е датчик на колянов вал. По-скоро е тоя дето брои оборотите.Абе аз нЕкъде бях писал една тема за тоя датчик, ама кво стана с нея... не знам дали я закачиха измежду важните. Ако на някой му се търси - беше в раздела по общи въпроси, опреди 3-4 месеца е.
Коментар
-
Bane
Ако е датчик на разпределителния вал веднъж запали ли, сама няма да гасне. От датчика на коляновия вал гасне като позагрее и като изстине пак пали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар