ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсах някакъв вакуум, моля за помощ.
Collapse
X
-
mitkosoft написа:ogi28b написа:Аз лично не разбрах много добре от това обяснение, затова не се сърди, че те повтарям. МАП-а на JTD 105 се намира на (а не "зад") смукателния колектор, на средата, между 2 и 3 цилиндър, откъм стената. Пада се пред клапана на ЕГР и малко вдясно от него. МАП-а е единственото нещо на смукателния колектор и няма с какво да се сбърка. Не помня да съм срещал някакви трудности и особености при свалянето му, освен (ако не се лъжа) едно гумено уплътнение, с което трябва да се внимава.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ogi28b написа:Аз лично не разбрах много добре от това обяснение, затова не се сърди, че те повтарям. МАП-а на JTD 105 се намира на (а не "зад") смукателния колектор, на средата, между 2 и 3 цилиндър, откъм стената. Пада се пред клапана на ЕГР и малко вдясно от него. МАП-а е единственото нещо на смукателния колектор и няма с какво да се сбърка. Не помня да съм срещал някакви трудности и особености при свалянето му, освен (ако не се лъжа) едно гумено уплътнение, с което трябва да се внимава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар