Здравейте колеги пак съм аз с моите въпроси но какво да направя като сефте навлизам в света на дизелите. Та мерака ми е да разбера как работи тази сложна за мен система при JTD 100 с променлива геометрия на турбото. Та ако някой има желание нека постне някое линкче към някоя тема било то и на английски не ми е проблем, за да разбера как работи тая пущина и да си направя пълна профилактика на системата, понеже обичам всичко да ми е перфектно...не казвам че има някакъв проблем просто искам едно по едно да проверявам, да почиствам разни клапани и така. Досега съм изчел доста теми из форума за грешки и проблеми но не мога да си систематизирам кое как работи и кво яде. Например как се управлява турбото, кое да гледам за да работи изправно, кои датчици, кои клапанчета. Какво е актуатор къде се намира и така нататък. Знам, че има много отзивчиви колеги с някои сме се виждали по срещите в студентски град в годините когато бях с друг фиат. Така, че ако имате желание и време споделяйте...ако ли пък не здраве да е. Благодая предварително на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпос за начин на действие на турбо системата при JTD 100.
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар