Ще започна малко по-отдалеч. Преди седмица си свалих всички гърнета. Днес реших да покарам малко без гърнета, че ми харесва как бръмчи :D Общо съм навъртял 4 км. без гърнета и съпътстващите ги тръби естествено. И сега проблема. Както си карам с около 40 максимум 45 на 2 и изведнъж ми светна лампата. Сега си мисля, че може би има нещо общо с това, че я карах без гърнетата. Въпросът е дали е от това или просто точно в този момент е дошло времето на някоя дюза ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампата изобразяваща дюза
Collapse
X
-
Лампата ти показва че има критичен проблем, свързан с управлението и работата на двигателя, който възможно най-скоро трябва да бъде отстранен. След като светна тази лампа, нещо в поведението на колата промени ли се? След като изгаси - опита ли да я запалиш пак? Ако при следващо даване на контакт лампата продължава да свети - изобщо не опитвай да я палиш, ами я закачи към компютър.Няма значение, че си карал без гърнета, станало е съвпадение.
-
kiriluz1 написа:А като си махнал всички гърнета ,да си откачал ламбда сонди случайно?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
madunko написа:Любенов, ако знаех, че са навързани нямаше да правя две отделни теми. Иначе нищо не се е променило в поведението на колата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар