kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат стило спира на средата на улицата...
Collapse
X
-
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:kiselo написа:А по темата...колегата да си провери тоците....дори и да ти свети лампата за релето или свещите колата трябва да пали...лампата за маслото ще светне и ако дълго държиш мотора да върти на стартер...има ли от някъде следи да е текла нафтица??Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Сега последно незнам и аз съмият какво става вчера както карах пак угасна и не запали 3 часа по късно запали тръгнах от дружда към младост да се прибирам и на фесто пак угасна и после след работа ще се пробвам да я закарам при Дани да я погледнеFIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Абе тая кола има ли датчик на коляновия вал? Не, че нещо, но в тия жеги не я виждам да изстива толкова бързо и лесно, поне моята не го прави.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И сега да уточня малко нещата , защото със сигурност и други колеги имат такъв проблем , а за отстраняването им се говори за добри суми , които трябва да се инвестират , а резултата едва ли ще е положителен. Въпросното Стило е на моя син, и аз поех нещата за отстраняване на проблема . При диагностиката излизаха редица пре - скъпи компоненти за смяна ,но въпреки че почти се бях навил да инвестирам средства реших да направя едно , малко налудничаво изпитание . Качих се на колата и тръгнах на по - дълъг път естествено , през деня . През цялото време София - Карлово никакви проблеми , с изключение че беше малко мудна в определени моменти.На другия ден смених въздушния филтър и реших да закача пластмасовите капаци на акумулатора , може би за голям късмет бях запалил колата да работи .При допирането та капака и колата угасна и се започна едно търсене на причината , като разклатя кабелите - пали , като ги мръдна леко и угасва ,Полека стигнах до проблема , но за по - голяма сигурност се обадих на познато момче да дойде и да направи тест.Аз естествено не му казах до къде съм стигнал.Само след минути момчето ми показа къде е проблема , главното реле . Не знам каква програма използва но за секунди на екрана се появи въпросната кутия с релетата , а самото реле беше оградено в червено . Не съм сигурен точно колко хубаво реле ми дадоха в магазина за 6 лв. но резултата е налице , колата започна да върви по друг начин и не изгасва.Сега ще го помоля да направи още една диагностика за по сигурно.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар