Здравейте колеги преди малко както карах и усетих колата как претресе за момент и като я освободих от скорост угасна в средата на кръстовището... запалих я и след 20м. пак угасна и до там. Като дам контакт ми свети лампата за реотана и един жълт триъгълник (който не знам за какво е) и не ми гасне е лампата за двигателя и ми изписва малко масло,а в същото време на таблото ми показва че маслото е добре вдигам щеката не е суха.. И така с две думи ме задърпаха към нас и утре по сервизите.... Предположение какво може да е... Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат стило спира на средата на улицата...
Collapse
X
-
nikolce написа:Ако е стилото от подписа, може да е датчика на коляновия вал. След като престоя известно време, пробвахте ли да я запалите отново? Диагностика?FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!
Коментар
-
dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
kimirai написа:dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:kimirai написа:dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Прочетох го и няма следа от грешки а не е свалял аку-а или да ги е чистил ... много странно.FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:dubi95 написа:Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар