Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат стило спира на средата на улицата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат стило спира на средата на улицата...

Здравейте колеги преди малко както карах и усетих колата как претресе за момент и като я освободих от скорост угасна в средата на кръстовището... запалих я и след 20м. пак угасна и до там. Като дам контакт ми свети лампата за реотана и един жълт триъгълник (който не знам за какво е) и не ми гасне е лампата за двигателя и ми изписва малко масло,а в същото време на таблото ми показва че маслото е добре вдигам щеката не е суха.. И така с две думи ме задърпаха към нас и утре по сервизите.... Предположение какво може да е... Благодаря предварително!
    FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
    FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
    FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Ако е стилото от подписа, може да е датчика на коляновия вал. След като престоя известно време, пробвахте ли да я запалите отново? Диагностика?
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
      Ако е стилото от подписа, може да е датчика на коляновия вал. След като престоя известно време, пробвахте ли да я запалите отново? Диагностика?
      Да стилото от подписа е еми изчакахме 30 40 мин. но не успяхме да я запалим и я дъпрахме че след няколко часа съм и на работа но утре трябва да я вида като съм малко по свободен а за диагностика с колегата CS_alexandar направихме
      Прикачени файлове
      FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
      FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
      FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!

Коментар

dubi95 написа:
          Провери за късо съединения на маса.Провери електрическата част.Късото съединение ще го познаеш по стопени бобини на двигателя. 1 съвет от мене, продавай бързичко stilo-то и си купи киа рио или ланчия лубра. Стилото е доста ненадеждна кола,ама много!
          Колега, с последното изречение ме притесни сериозно, а дано не си прав!

Коментар

С това " ненадежна кола " направо ме уби аз няма и месец от както си я закупих ...
            FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
            FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
            FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

dubi95 написа:
              Отвори ми очите-сега се загледах, по улиците само либри и риота!
              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Dhansol написа:
                С това " ненадежна кола " направо ме уби аз няма и месец от както си я закупих ...
                Аз те предопредих че щом си я взел от Горубляне ще те ядосва.Ще се опитам довечера да я закачим.
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

Кола

Първо виж кабелите към маса на мотора После релето или някоя подгревна свещсъщо и датчика където колегата споменава
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

kimirai написа:
                    dubi95 написа:
                    Най-малкото либрата няма CAN
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      kimirai написа:
                      dubi95 написа:
                      Най-малкото либрата няма CAN
                      Нищо лошо за либрата, ама продавай не става ми звучи много силно.
                      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Прочетох го и няма следа от грешки а не е свалял аку-а или да ги е чистил ... много странно.
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                          Прочетох го и няма следа от грешки а не е свалял аку-а или да ги е чистил ... много странно.
                          1- час след като си тръгна ми се показа лампата за нагревателя и пак жълтият триъгълник и изписа "Preheat Fault"
                          FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                          FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                          FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

dubi95 написа:
                            Уникално :D аз такива изказвания най ги обичам...някой е имал допир само до курници за по 2000лв...и смята че всички са ненадеждни....по смешно изказване не бях чувал колега...еле пък да ми сравняваш стилото с киа рио..:D всъщност ти като таксиметров шофьор ли работиш?...А чисто така аз сигурно съм късметлия че на моето му навъртях почти 100 000 и е вече общо на 260 000км и НЕ мисля да го продавам...А по темата...колегата да си провери тоците....дори и да ти свети лампата за релето или свещите колата трябва да пали...лампата за маслото ще светне и ако дълго държиш мотора да върти на стартер...има ли от някъде следи да е текла нафтица??
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                              dubi95 написа:
                              Уникално :D аз такива изказвания най ги обичам...някой е имал допир само до курници за по 2000лв...и смята че всички са ненадеждни....по смешно изказване не бях чувал колега...еле пък да ми сравняваш стилото с киа рио..:D всъщност ти като таксиметров шофьор ли работиш?...А чисто така аз сигурно съм късметлия че на моето му навъртях почти 100 000 и е вече общо на 260 000км и НЕ мисля да го продавам...А по темата...колегата да си провери тоците....дори и да ти свети лампата за релето или свещите колата трябва да пали...лампата за маслото ще светне и ако дълго държиш мотора да върти на стартер...има ли от някъде следи да е текла нафтица??
                              От никъде не се вижда да е текло нафта или масло или каквото и да било
                              FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                              FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                              FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                              X