емзо явно ти ги чуваш нещата може ли да ми да деш някакав савет мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило с ремап, без катализатор, пуши при форсиране
Collapse
X
-
mitkosoft написа:аз незнам защо в този форум се заяждаме един друг...има много хора които създават или модифицират нещо по колите си...emzo подобрява софтуера на колата, vgeorgiev прави разходомери които ги няма заводски при Фиат. За мен това е похвално за хвърлените безсънни нощи и тррябва да се цени това.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега KAVRYKOV, ако колата ти е мапната само на 135 коня, то тя спокойно може да се направи да не пуши (това ако всичко по колата е изправно).Така както го описваш колата изпушва само докато развърти турбината, а на ЖТД115 това става доста бързо.Дали е нормално да пуши колата ти, най-точно може да отговори мапера на колата, защото само той знае какво е настроил Ако неискаш да пуши, отиваш при някой да ти я мапне както на теб ти харесва и готово, чиста работа.п.с. Зачетох се по- сериозно в обеснението ти в първото ти мнение и то е много объркващо!Хем си писал, че се е появило пушене, т.е. от един момент е почнала да пропушва, хем накрая казваш че си я купил в това състояние!FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Мен пък не ме е срам да си кажа, че от както махнах катализатора, и с ремап - пуша като КОРАБ при нервно подаване на нафта.Кво толкоз срамно има не знам?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Мен пък не ме е срам да си кажа, че от както махнах катализатора, и с ремап - пуша като КОРАБ при нервно подаване на нафта.Кво толкоз срамно има не знам?
Коментар
-
Пак се отклоняваме от темата, колеги. Уважавам познанията на Емо, не казвам че лъже и ... Има обаче едни моменти, на които не обръщате внимание (свързани с питането на автора на темата) - "....но се появи дим като е форсирам на място, или като се облегна рязко на педала на каквато и да е скорост. За сметка на това набира идеално, но пуши ..." Не съм чувал тоя мотор да има ламбда сонда която да следи за обогатяването на горивната смес, и да не позволява да остава недоизгоряло гориво. Нормално е да изпуши в посочените ситуации. Като и направиш такъв ремап, че да не пуши в посочените ситуации, няма да дърпа толкова осезаемо. Мощност ще има, ама ускорението ще е по-плавно. Нещата са навързани.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:Хаха, Любенов, мойта дейли си я карам грубо на 180 коня.Нямам даунпайп, нямам катализатор, нямам ДПФ, нямам и ЕГР.Нямам и грам пушек.Тъй чееееееее ......04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Ibiza написа:Кои както иска да го разбира но аз както и много други колеги сме много доволни от въпросния "майстор за 300 лв "!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
wizard88 написа:честно ли е 300 кинта? :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар