Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

регулиране гнп луцас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

регулиране гнп луцас

здравейте колеги.Колата ми е фиат браво 1.9 тд 100 кончета.Въпросът ми е относно регулирането на налягането и горивото подавано към дюзите.Защото развих въпросният винт и колата почна да върви по добре и да попушва черно.Та мисълта ми е пада ли налягането и горивото или се увеличава,като се развива винта?Благодаря!

Сега ако и посочиш на снимка какво си пипал,може и да се намери някой да ти каже какво става!

Коментар

ами там където са тръбичките на дюзите има пластмасова капачка и под нея има винт с контра гайка който се върти с шестограм 4мм

Коментар

и ще см благодарен ако някои ми каже къде се намира датчика на кол. Вал

Коментар

kris_dif95 написа:
          ами там където са тръбичките на дюзите има пластмасова капачка и под нея има винт с контра гайка който се върти с шестограм 4мм
          Там където си пипал е клапан от който може да се промени пусковата порция гориво.За хиляден път го казвам че тези настройки на сляпо не се правят.Трябва да виждаш какво правиш и какво променяш във различните режими.Датчика е под стартера!

Коментар

ами аз си го върнах както си беше макар и разхода да ми беше по малък и вървежа по голям.А трудно ли се сваля датчика на вала?

Коментар

Шестограм 5мм. един винт и е вън.Зашо ще го сваляш?

Коментар

ами трябва да го сваля защото кат нацеля дупка пада стрелката на оборотомера и почва да чука силно мотора и като друсне пак се оправя.Предполагам може би букса или кабел е проблема.А доколкото знам като не работи датчика до авансаторния клапан не достига инф. И затова чука мотора .

Коментар

Правилно си разбрал.Поиграй си и ако трябва го смени!

Коментар

ами всичко изглежда наредмаи датчика е заминал нзобаче проблема се появява когато е загрял мотора а като е студен си работи.

Коментар

Лека забележка: Lucas се чете Лукас.

Коментар

знам,че се чете лукас колега просто пиша на латиница и го конвертирам текста.

Коментар

Смени си датчика,цената е като за датчик на jtd!

Коментар

като цена колко струва?

Коментар

Около 60 лв.

Коментар

Working...
                              X