А, как да разберем дали бачка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капе нафта оттук ... Вижте си авансаторите, ако не палите!!!
Collapse
X
-
Vladim написа:А, как да разберем дали бачка?
Коментар
-
Anaboliy написа:колеги нещо май не са ни в ред колите.Неможе тоя дизел да дава такъв разход всекисе хваща за главата като му кажа Дайте обяснение аз не я натискам толкова, до 2000 макс и сменямFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Anaboliy написа:колеги нещо май не са ни в ред колите.Неможе тоя дизел да дава такъв разход всекисе хваща за главата като му кажа Дайте обяснение аз не я натискам толкова, до 2000 макс и сменям
Коментар
-
ми незнам колеги на вас колко ви дава средно, значи аз сега лятото бях около 9-9и малко , но миналата зима си беше твъро 10! не че и аз не я натискам но се старая известно време след кат съм минал през лукоила и още е прясна следата от дадените 100 лв за гориво Незнам що но всеки казва нещо не ти е наред неможело толко да харчи. Не че ми е проблем все пак ми върши работа,но се дразня на всички разбирачиFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:ми незнам колеги на вас колко ви дава средно, значи аз сега лятото бях около 9-9и малко , но миналата зима си беше твъро 10! не че и аз не я натискам но се старая известно време след кат съм минал през лукоила и още е прясна следата от дадените 100 лв за гориво Незнам що но всеки казва нещо не ти е наред неможело толко да харчи. Не че ми е проблем все пак ми върши работа,но се дразня на всички разбирачи
Коментар
-
И на мен Мареата ми се срува че гори много - около 10-10,5 градско - мотора е 2,4Тд.Извънградско ми гори 8 при по здраво каране, при около 100 не сум я засичал - имам я отскоро. Темпрата която карах - 1,9Тд ми гореше много малко - около 7,5 градско и 6 извънградско.Ако някои кара Мареа 2,4Тд да сподели какъв разход му дава.Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар