Днес забелязах следното...Когато колата е в движение със скорост над ~17,5км/ч (толкова показва МЕС)...и на свободна оборотите са около 900...в момента в който падне под тази скорост оборотите отиват на 850...опитах различни варианти...по инерция и да намаля сама...да използвам спирачките...няма значение...при скорост над 17,5км/ч на свободна оборотите ми са 900...под нея са 850? Каква е идеята или проблема си е в моята кола...ПС. Вече е със затапен ЕГР и изключен...скоро е разглабяно тротъл бодито за почистване и ЕГР също и повечето датчици които успях лесно да сваля...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за обороти na стило?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за обороти na стило?
kiselo написа:Днес забелязах следното...Когато колата е в движение със скорост над ~17,5км/ч (толкова показва МЕС)...и на свободна оборотите са около 900...в момента в който падне под тази скорост оборотите отиват на 850...опитах различни варианти...по инерция и да намаля сама...да използвам спирачките...няма значение...при скорост над 17,5км/ч на свободна оборотите ми са 900...под нея са 850? Каква е идеята или проблема си е в моята кола...ПС. Вече е със затапен ЕГР и изключен...скоро е разглабяно тротъл бодито за почистване и ЕГР също и повечето датчици които успях лесно да сваля...Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
-
при първия отговор...не съм се притеснил...по скоро ми е любопитно... по втория...съмнявам се, че 50об разлика ще направят ускорението "по-лесно"...в този ред на мисли няма никакво значение...ако колата се движи с 80км/ч и включа 3-та...дали ще скокне от 850 или 900об...виж от 850 и 2500 със сигурност има разлика....сега остава да видя дали има и горна граница на тези обороти...примерно при скорост над 60км/ч пак да си падат на 850...но това по трудно ще го проверя...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
-
todorakiggg написа:slav4o_vt написа:Предполагам е направено с цел да работи по-добре сервото на спирачките.Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар