Днес забелязах следното...Когато колата е в движение със скорост над ~17,5км/ч (толкова показва МЕС)...и на свободна оборотите са около 900...в момента в който падне под тази скорост оборотите отиват на 850...опитах различни варианти...по инерция и да намаля сама...да използвам спирачките...няма значение...при скорост над 17,5км/ч на свободна оборотите ми са 900...под нея са 850? Каква е идеята или проблема си е в моята кола...ПС. Вече е със затапен ЕГР и изключен...скоро е разглабяно тротъл бодито за почистване и ЕГР също и повечето датчици които успях лесно да сваля...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за обороти na стило?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за обороти na стило?
kiselo написа:Днес забелязах следното...Когато колата е в движение със скорост над ~17,5км/ч (толкова показва МЕС)...и на свободна оборотите са около 900...в момента в който падне под тази скорост оборотите отиват на 850...опитах различни варианти...по инерция и да намаля сама...да използвам спирачките...няма значение...при скорост над 17,5км/ч на свободна оборотите ми са 900...под нея са 850? Каква е идеята или проблема си е в моята кола...ПС. Вече е със затапен ЕГР и изключен...скоро е разглабяно тротъл бодито за почистване и ЕГР също и повечето датчици които успях лесно да сваля....Ако съм излъгал поправяйте ме
Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
-
при първия отговор...не съм се притеснил...по скоро ми е любопитно...по втория...съмнявам се, че 50об разлика ще направят ускорението "по-лесно"...в този ред на мисли няма никакво значение...ако колата се движи с 80км/ч и включа 3-та...дали ще скокне от 850 или 900об...виж от 850 и 2500 със сигурност има разлика....сега остава да видя дали има и горна граница на тези обороти...примерно при скорост над 60км/ч пак да си падат на 850...но това по трудно ще го проверя...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
-
todorakiggg написа:slav4o_vt написа:Предполагам е направено с цел да работи по-добре сервото на спирачките.Малко по-така с примерите.Редактирано мнение.Модераторски екип на fiat-bg.org
Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар