Имам следния проблем.Когато колата загрее горе долу до средата на скалата и угасва.Та по прочетох из форума за тоя датчик на коляновия вал.Искам да попитам и други препатили дали и при тях е бил такъв симптома.И ако е важно светва една лампа на таблото с двигателче ли е ,помпа ли не знам на какво прилича .Някъде четох .че като въртя на стартер ако не помръдва оборотомера значи е от него.Та въртя си ама нищо не отчита.Дори когато я прбирахме с дърпане наррочно дадох на скорост да превърти и пак оборотомера не показваше нищо.Ако някой може да помогне ще съм благодарен.П.СПри студен двигател проблем няма .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне като загрее Punto Jtd
Collapse
X
-
Ето тази лампа свети и не иска да пали.Не знам дали има връзка с нафтата.По принцип не зареждам на Петрил ,но днес направих изключение.Та може ли нещо горивен филтър да се е задръстил и пак да свети тая лампа?Иначе и в движение и на празен ход,като загрее и угасва колата и така.Има ли как да го замеря тоя датчик с мултицет ?Моля помогнете.
-
Сменяй датчика на коляновия.Щом "оборотите ги няма" при неуспешното стартиране на ДВГ - той е.Иначе - да. Това са симптомите. Всеки датчик умира по "свой начин". Моя умря от раз в най-неподходящия момент.Очаквай цени за този датчик от 30 до 60 лева. Не се наемам да ти препоръчвам марка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Сменяй датчика на коляновия.Щом "оборотите ги няма" при неуспешното стартиране на ДВГ - той е.Иначе - да. Това са симптомите. Всеки датчик умира по "свой начин". Моя умря от раз в най-неподходящия момент.Очаквай цени за този датчик от 30 до 60 лева. Не се наемам да ти препоръчвам марка.
Коментар
-
Bane
-
ivel написа:клиентската цена на дкв на бош в еврото е 63лв,а аз го вземам с отстъпката на около47-48лв,монтирал съм доста такива и проблеми няма,така,че не се притеснявай
Коментар
-
boyan_kb написа:ivel написа:клиентската цена на дкв на бош в еврото е 63лв,а аз го вземам с отстъпката на около47-48лв,монтирал съм доста такива и проблеми няма,така,че не се притеснявайA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар