Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гасне като загрее Punto Jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    boyan_kb написа:
    ivel написа:
    клиентската цена на дкв на бош в еврото е 63лв,а аз го вземам с отстъпката на около47-48лв,монтирал съм доста такива и проблеми няма,така,че не се притеснявай
    Мерси за подкрепата Надявам се повече да не прави проблем че е много неприятно когато си решил да ходиш някъде и да ти се объркат плановете.
    Още по-гадно е да си някъде и да те остави "някъде". Свиркай си колега. Скоро не чакай проблеми от него. Хубавото е, че в повечето случаи тези датчици "предупреждават" преди да умрат. Когато писах, че моя умря внезапно може би не съм прав, защото месец преди това на един светофар с включен климатик колата угасна нежно, но веднага запали. Случи ми се още веднъж да угасне точно, когато бях хванал ключа да я гася паркирайки пред дома...Последния път беше от раз и внезапно, когато се прибирах от плажа в натоварен момент на пътя Созопол - Бургас - точно пред ЛУК-ойл.Угасна и по инерция се изнесох в страни. Добре, че живея на близо. Прибраха ме. Общото в гореописаните ми случаи беше, че колата си беше прилично загряла, климатикът работеше, а перките я охлаждаха... :P Ако има значение някакво де. Подмененият ми датчик е EPS ( купен за около 60 лв преди 4 години.), а старият ми ( може би и оригиналния от завода) беше на Бош.
    Аз бях тръгнал за някъде и едвам се прибах .Хубавото беше че бях на 50 км от вкъщи.А имах планове да прескоча до морето за събота и неделя.Добре че не се случи по път за там.:І)

Коментар

Working...
    X