Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На 3000 оборота спира Пунто мк2 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на мен до 3000 оборота ми върви много добре. турбото си личи че надува защото до 3000 оборота опъва доста добре

Коментар

palavko2 написа:
      на мен до 3000 оборота ми върви много добре. турбото си личи че надува защото до 3000 оборота опъва доста добре
      Какво стана с МАП сензора и с дебитомера ?
      Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX

Коментар

дебитомера като го изключих е малко по добре. а за този МАП сензор как мога да разбера какво му е и къде се намира?

Коментар

palavko2 написа:
          дебитомера като го изключих е малко по добре. а за този МАП сензор как мога да разбера какво му е и къде се намира?
          Еми порови се малко за МАП сензора. води се Manifold Air Pressure Sensor. Не, че не мога да ти намеря всичката информация и да я дам на тепсия ама се порови малко и ти Ако имаш някакви други въпроси пиши ми на ЛС Търси го някъде около всмукателния колекторhttp://axm-auto.com/index2.php?brand...351&subcat=361 Тук можеш да видиш на какво прилича МАП-а и да почваш да го търсиш.Линка не е сложен с цел реклама на магазина! Като каза, че с махнат дебитомер ти е по-добре, провери и катализатора в кво състояние е, че на моето пунто като го чукнах един път и едно такова плътно, тежко, махнах го вътре бой на негри в тъмна нощ. Сложих резонатор(макар и без катализатор черен пушек дори при много високи обороти е почти незабележим) и ся ми е кеф, пък и на колата и стана леко
          Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX

Коментар

нямам катализатор. Махнат е и на негово място е сложено гърне. Така е купих

Коментар

Working...
            X