Здравейте колеги. Имам Пунто мк2 1.9JTD 2001 година. Когато започна да ускорявам колата набира скорост но минели 3000 оборота и изведнъж умаля и започва едвам едвам да набира скорост. Гледах в една програма че на 3000 оборота е дават да развива максималната си мощност а на мен точно тогава умира. Също така момента в който омалее започва да пропушва черен пушек. Някой може ли да ми каже от какво може да е ида ми даде съвет как да отстраня този проблем. Днес се возих в на един приятел пунтото. то е същото като моето но при него го няма този проблем. Възможно ли е да е от ЕГР?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На 3000 оборота спира Пунто мк2 1.9JTD
Collapse
X
-
Re: На 3000 оборота спира
palavko2 написа:Здравейте колеги. Имам Пунто мк2 1.9JTD 2001 година. Когато започна да ускорявам колата набира скорост но минели 3000 оборота и изведнъж умаля и започва едвам едвам да набира скорост. Гледах в една програма че на 3000 оборота е дават да развива максималната си мощност а на мен точно тогава умира. Също така момента в който омалее започва да пропушва черен пушек. Някой може ли да ми каже от какво може да е ида ми даде съвет как да отстраня този проблем. Днес се возих в на един приятел пунтото. то е същото като моето но при него го няма този проблем. Възможно ли е да е от ЕГР?
-
Тази кола прави без проблем 4500 оборота, като ги достига доста бързо, особено на 2-ра и 3-та, на 4-та и 5-та не съм пробвал защото с кола 1100кг. трябва да не си наред за да караш с повече от 120км./ч. Повече от 4500 оборота не може, предполагам софтуерно може да се премахне, emzo ще каже.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
emzo написа:Няма нужда, слага само една ламарина и пей сърце, ако това му е проблема.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Re: На 3000 оборота спира Пунто мк2 1.9JTD
palavko2 написа:Здравейте колеги. Имам Пунто мк2 1.9JTD 2001 година. Когато започна да ускорявам колата набира скорост но минели 3000 оборота и изведнъж умаля и започва едвам едвам да набира скорост. Гледах в една програма че на 3000 оборота е дават да развива максималната си мощност а на мен точно тогава умира. Също така момента в който омалее започва да пропушва черен пушек. Някой може ли да ми каже от какво може да е ида ми даде съвет как да отстраня този проблем. Днес се возих в на един приятел пунтото. то е същото като моето но при него го няма този проблем. Възможно ли е да е от ЕГР?Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
palavko2 написа:А като изключа дебитомера няма ли да ми вдигне разхода на гориво?Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
Bane
-
TopnegoTo написа:Що не си свалиш маркуча на турбото и да го огледаш за спукване? Почти съм сигурен, че ще е това.
Коментар
-
moko написа:TopnegoTo написа:Що не си свалиш маркуча на турбото и да го огледаш за спукване? Почти съм сигурен, че ще е това.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:moko написа:TopnegoTo написа:Що не си свалиш маркуча на турбото и да го огледаш за спукване? Почти съм сигурен, че ще е това.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
TopnegoToЕГР-а дори да е проблемен, не мисля че ще се отрази толкова на вървенето. Същия проблем го имах на Бравото преди."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар